• Str. Viilor, nr.13B (intersectia cu DN 39), com. Tuzla, jud. Constanta
  • 0770.155.903

Comanda online

După ce alegeţi produsul, plasarea online a comenzii devine mult mai simplă. Dați click pe butonul ”Cumpără”, situat în colțul din dreapta-jos al produsului, selectați cantitatea dorită de dumneavoastră, apoi dați click pe butonul ”Adaugă în coș”.

Coș de cumpărături: La acest pas de comandă aveți posibilitatea să verificați dacă produsul și cantitatea corespund cu nevoile dumneavoastră și, implicit, să modificați coșul de cumpărături. Pentru a merge mai departe, selectați ”Pasul următor”. Puteţi continua procesul de comandă ca Vizitator sau autentificându-vă în Contul dvs prin completarea informaţiilor cerute.

Opțiuni de plată: Completați câmpurile din formular pentru a ne indica adresa exactă de livrare. Suntem profesioniști în livrarea la domiciliu și ne dorim să ajungem la dumneavoastra în cel mai scurt timp. Alegeți, apoi, modalitatea de plată cea mai convenabilă și apăsați ”Pasul următor”.

Comandă finalizată: La ultimul pas finalizați comanda, nu înainte de a verifica încă o dată produsele comandate și cantitățile aferente.

Comanda offline

Pentru o comanda offline, va rugam sa sunați la numărul de telefon afișat pe site, 0765272008, iar noi vă vom consilia cu mare drag să alegeți produsele care sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră. Ne face mare plăcere să vă oferim informațiile legate de comenzi, plasarea și evoluția lor, legate de produsele noastre.

Transport si livrare

Restaurantul Kilometru’ Zero livreaza produsele direct la domiciliul dumneavoastra.

Cheltuielile de transport sunt in sarcina cumparatorului.

Tariful de transport este cel mentionat pe site, in functie de localitatea de livrare.

Va rugam ca la preluarea coletului sa verificati aspectul acestuia. Puteti deschide coletul imediat dupa primirea sa, in prezenta curierului, in termen de 5 minute.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in caz de abuz (returnari repetate intr-o perioada scurta de timp, etc.).

Daca vi s-a livrat un alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat de curand posibil (nu depasiti 15 min), pentru a inlocui produsul cu cel corect in cel mai scurt timp. In aceasta situatie, Restaurantul Kilometru’ Zero se angajeaza sa suporte cheltuielile aferente, de returnare a produsului gresit si transport de retrimitere al celui corect. In functie de dorinta cumparatorului, banii care provin din stornarea produselor pot reprezenta contravaloare pentru achitarea unor noi produse.

Reclamatii

Pentru orice reclamatii sau plangeri legate de produse, procesul de lansare a comenzii sau primirea coletului, ne puteti contacta prin intermediul numarului de telefon 0765272008.

 

atentie

IN PERIOADA SEZONULUI ESTIVAL ESTE DESCHIS DOAR PENTRU EVENIMENTE REZERVATE

TEL. CONTACT:  0770.155.903

Vă mulţumim!