Restaurantul Km 0 asigură livrarea pentru mâncare gătită, tradițională la domiciliu sau la birou pe raza municipiului Bârlad. Vă invităm să studiați meniul de mâncare pentru a comanda.

Timpul de livrare la domiciliu va fi precizat telefonic în momentul plasării comenzii, acesta însă poate varia în funcție de comandă, zona de livrare, condițiile meteo și de trafic. Totuși în anumite intervale orare, timpul de livrare poate crește în funcție de nivelul de aglomerație din bucătărie.

Livrări mâncare la domiciliu – Gătim 100% natural, livrări în condiții de siguranță alimentară!

Livrarea la domiciliu sau la birou, se va efectua cu personal propriu, cu mijloace de transport septice, în cele mai optime condiții de siguranță alimentară.

Restaurant cu livrare mâncare la domiciliu, preparate calde, salate, desert, oferim servicii de catering pentru firme, catering pentru nunți, catering evenimente corporate, livrare meniu de prânz pentru firme, dispunem de salon pentru organizare nunți, botezuri, corporate events, restaurant nunți, restaurant botez.

Oferim servicii catering în zona pentru comenzi de minim 50 lei, cu fara taxă de transport.

Servim mâncare gătită în fiecare zi cu contract pentru firme si companii.

Meniu livrare mâncare la domiciliu, meniul zilei, organizare evenimente, mese festive, nunți, restaurant Bârlad.

Livrarea la domiciliu sau la birou, se va efectua cu personal propriu, cu mijloace de transport, in cele mai optime condiții de siguranță alimentară.

Restaurant cu livrare mâncare la domiciliu, preparate calde, salate, desert, oferim servicii de catering pentru firme, catering pentru nunti, catering evenimente corporate, livrare meniu de prânz pentru firme, dispunem de salon pentru organizare nunți, botezuri, corporate events, restaurant nunți, restaurant botez.